Cele mai recente petiții

Tribunal special pe problemele pandemiei

Neamul Românesc propune -Tribunal special pe problemele pandemiei- Semnează petiția! Ninel Peia Președinte Partidul Neamul Românesc

52 Creat: 2021-09-27 Statistici

Il vrem pe kevin la birou

Il vrem pe KEVIN la birou ca sa invatam sa folosim dozatorul de apa.

5 Creat: 2021-09-27 Statistici

Protecție sociala pentru lucratorii culturali.

  FAPTE, NU VORBE! 100% DOCUMENTE ȘI ȘEDINȚE, 0% EFICIENȚĂ!   în atenția, Domnului Președinte Klaus Werner Iohannis,Palatul Cotroceni | Bulevardul Geniului nr. 1-3Sector 6 - București - România,Cod poștal 060116   Domnului Prim-Ministru Florin Vasile Cîțu, Palatul Victoria, Piaţa Victoriei nr. 1, Sector 1, Bucureşti, cod postal 011791   Doamnei Președintă a Senatului Anca Paliu Dragu,Calea 13 Septembrie nr. 1-3, sector 5, Bucuresti, cod poștal: 050711   Doamnei Ministru Muncii și Protecției Soc

75 Creat: 2021-09-27 Statistici

Reducerea materiei bacalaureatului în anul școlar 2021-2022

Elevii își doresc reducerea materiei pentru disciplinele din cadrul examenului de bacalaureat. Este necesar sa înțelegem greutățile de a fi în mediul online pentru prima dată în clasa a X-a și imediat după elevii au avut parte de un șoc privind îmbibarea mediului digital cu cel de învățământ. 

11 Creat: 2021-09-27 Statistici

Vrem BAZIN DE INOT la SIGHET

     Asociatia Sportiva SWIM TEAM SIGHET dorește sa atragă atenția asupra faptului ca în Sighetu Marmației nu exista un bazin de înot.     Atât copiii cât și adulții au nevoie de înot  pentru o dezvoltare armonioasa a intregului corp, dar și pentru corectarea afecțiunilor medicale tot mai numeroase survenite din cauza sedentarismului.       Dorim  NORMALITATE in acest domeniu și va încurajăm sa semnați aceasta petiție în număr cât mai mare cu speranța unei reușite! 

139 Creat: 2021-09-27 Statistici

Tabara de iarna la Sohodol

Semneaza daca vrei tabara de iarna la iubita locatie sohodol :*

6 Creat: 2021-09-25 Statistici

Inlaturarea ursilor din Predeal

Cetatenii orasului Predeal s-au saturat de intalnirile tot mai frecvente dintre om-urs, numarul acestora este in continua crestere, iar pericolul este iminent, este doar un pas pana la pierderi de vieti omenesti. Gospodariile locuitorilor sunt aproape zilnic vizitate de ursi, produc distrugeri insemnate, iar copiii ce merg la scoala pe jos sunt intr-un pericol real.

86 Creat: 2021-09-25 Statistici

Ajutați la ecologizarea Jiului

Jiul este o minunăție și bucură locuitorii orașului și turiștii. Cu toate acestea pe segmentulBaraj Vădeni - Hidrocentrala 14 octombrie, de câteva luni este acoperit de deșeuri (peturi, doze de metal, sticle, aluviuni, lemne care pun în pericol fauna și flora din zonă, precum și calitatea aerului). Este timpul să luăm atitudine!

391 Creat: 2021-09-25 Statistici

Vrem restaurarea Gării Internaţionale Nicolina

Clădirea Gării Internaţionale Nicolina a fost dată în folosinţă în anul 1954, pentru a deservi traficul feroviar internaţional de persoane şi mărfuri. Datorită faptului că nu a mai fost restaurată de mai bine de un deceniu, clădirea cu două etaje este închisă mai tot timpul, aflându-se într-un stadiu avansat de degradare. Aceasta reprezintă un real pericol pentru trecători, întrucât bucăţi de tencuială se desprind de pe pereţi, iar vegetaţia a crescut necontrolat pe peronul care este doar o amin

41 Creat: 2021-09-24 Statistici

Sa revina Tibi in GTD

Subsemnatul RNG, domiciliat în GTD, solicit ca, comandantul clanului GTD să îl readucă pe preaiubitul nostru Tibi (__MORNING_STAR_) în clan. Doresc să vă menționez că la 20 semnături, comandantul Gelu Brudașcă va fi obligat să se conformeze acestei petiții.

8 Creat: 2021-09-24 Statistici