ASFALTARE STRADA GLADIOLELOR

Doamna Gabriela Firea, Primar General al Municipiului Bucuresti,

Domnule Marian Petrache, Presedinte al Consiliului Judetean Ilfov,

Domnule Daniel Florea, Primar al Sectorului 5,

Primariei Orasului Bragadiru, 

Consiliului Local Bragadiru,

Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Zona Metropolitana Bucuresti ,  

 

VA SOLICITAM SA DEMARATI IN REGIM DE URGENTA

LUCRARILE DE ASFALTARE A STRAZII GLADIOLELOR !!!

 

    Strada Galdiolelor, este una dintre arterele importante pentru traficul dintre cele doua orase, aceasta fiind situata la granita dintre Orasul Bragadiru si Muncipiul Bucuresti, dand posibilitatea celor care locuiesc in zona sa iasa atat pe Drumul Cooperativei cat si pe Soaseaua Alexandriei.

    Prin asfaltarea acestei strazi si realizarea legaturilor cu cu cele doua artere, mentionate mai sus, o mare parte din traficul aglomerat de pe strazile DANTELEI si PARFUMULUI ar fi preluat de  strada Gladiolelor. Ne referim aici la o mare parte a celor care domiciliaza in zona strazilor Diamantului, Safirului, Rubinului, Ametistului, Topaz si chiar o parte din cei care locuiesc pe strazile Margelelor si Cristalului si care nu au ca ruta de intrarea in Bucuresti Calea Rahovei.

   In acest moment, singurele artere care preiau traficul auto din Cartierul Ghidiceni si o parte a Cartierului Prelungirea Ghencea din orasul Bragadiru, spre si dinspre Sectorul 6 al Muncipiului Bucuresti, sunt strazile Parfumului  si Dantelei, doua drumuri de interes local, categoriile 3 si 4, sufocate de trafic prin transformarea lor in strazi cu sens unic.

    Aceste solutii de compromis alese de Primaria Bragadiru, au dus si la deterioarea calitatii aerului in zona Dantelei-Parfumului, nivelul de noxe crescand considerabil in ultimul an, prin directionarea traficului pe cele doua artere.

    Desi gravitatea situatiei este prezentata din anul 2018 in “ Studiul de circulatie pentru cartierele Independentei, Prelungirea Ghencea si Ghidiceni, in orasul Bragadiru, judetul Ilfov” , nici pana-n prezent Primaria Bragadiru nu a reusit sa concretizeze asfaltarea strazii Gladiolelor, preferand sa arunce vina catre Primaria Municipiului Bucuresti, Primaria Sectorului 5 si Consiliul Judetean Ilfov, in loc sa se aseze la masa negocierilor si s-o rezolve. Permanent au comunicat pe toate caile ca nu sunt sprijiniti de catre institutiile de mai sus, ca nu exista vointa sa se realizeze.

SOLICITAM ASFALTAREA DE URGENTA IN ACEASTA PRIMAVARA 

A STRAZII GLADIOLELOR,

concomitent cu realizarea TROTUARELOR aferente !

Exista cadrul legal pentru urgentarea lucrarilor, odata cu infiintarea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Zona Metropolitana Bucuresti , care are ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii in zona metropolitana.

Trebuie doar vointa si competenta !

NE-AM SATURAT DE MINCIUNILE ADMINISTRATIEI LOCALE BRAGADIRU , CARE IN 4 ANI NU A REUSIT SA ASFALTEZE ACEASTA STRADA, DESI AU AVUT SI AU ATAT FONDURILE NECESARE CAT SI BAZA LEGALA SA ASFALTEZE STRADA GLADIOLELOR  !

ASFALTAREA STRAZII GLADIOLELOR ESTE O NECESITATE A ANULUI 2019 !


Initiativa Parfumului Bragadiru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Initiativa Parfumului Bragadiru să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...