Anime si Manga in Romania

SEMNEAZA PETITIA PENTRU ANIMEURI LA TV SI MANGA IN MAGAZINE! Daca nu stii absolut nimic ce inseamna nu fii lenes si cauta pe google anime/manga ! Iti va placea , iti garantez ! Nu tii minte desenele copilariei cum ar fi Sandy Belle sau Sailor Moon ? Unele dintre cele mai captivante.Am cam avea nevoiede manga traduse in romana pentru cei care nu stiu japoneza sau engleza, sau macar un Otaku shop , stiti magazin cu costume , figurine, postere, manga , dvd-uri etc. De ce mereu Romania e codasa la toate lucurile in genul acesta ? Pentru ca nu ne dam interesul! Daca vrem sa facem ceva trebuie sa fim convinsi si siguri ! SEMNEAZA NU EZITA NU COSTA NIMIC ! M.U.L.T.U.M.E.S.C in numele tuturor otaku din Romania !

Prin semnare, autorizez pe Denisa să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.