Alexandra Piscupescu la Jocurile Olimpice 2012

Alexandra Piscupescu este o tanara gimnasta al carui vis de a participa la Jocurile Olimpice 2012 a fost frânt in competitia de calificare desfasurata la Londra in perioada 15-18 ianuarie 2012.

Un arbitraj total nedrept, in care Alexandra a fost subapreciata, a adus o nemarginita tristete in randul iubitorilor de gimnastica ritmica de pretutindeni.

O campanie Fcebook a fost lansata pentru a o sustine pe Alexandra. Foarte multi sustinatori ai Alexandrei, ai gimnasticii ritmice, ai sportului in general nu au conturi pe acest site de aceea initiez aceasta petitie.

Conducerea Federatiei Internationale de Gimnastica Ritmica a incercat sa musamalizeze acest scandal oferind Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica, in schimbul tacerii, un wildcard pentru Alexandra.

Cateva referinte le puteti gasi aici:

Alexandra Piscupescu nu merge la Jocurile Olimpice din cauza aranjamentelor!

Federaţia Română de Gimnastică Ritmică: "Avem dovezi că Alexandra Piscupescu a fost furată"

articol.php?id=118766&c=7966

Sportivi de seama ai Romaniei ca Monica Iagar (atletism - Campioana Europeana - saritura in inaltime), Gabriela Szabo (atletism - multipla Campioana Olimpica, Mondiala si Europeana); Carmen Bunaciu (inot - multipla Campioana Olimpica, Mondiala si Europeana), Beatrice Câslaru (inot - multipla Campioana Olimpica, Mondiala si Europeana) sunt alaturi de Alexandra Piscupescu:

http://www.adevarul.ro/sport/antifotbal/sport-gimnastica_ritmica-JO_2012-Londra-concurs_preolimpic-Alexandra_Piscupescu_0_632336967.html

VA RUGAM SA TRANSMITETI TUTUROR PRIETENILOR DVS. ACEASTA PETITIE SI SA TRANSMITEM FIG-ULUI CA ADEVARATA VALOARE TREBUIE SUSTINUTA SI NU PACALITA!


Liliana Baescu    Contactați autorul petiției