Ajutor pentru Adriana

Încep aceasta petiție prin a preciza că este nevoie de ajutorul tuturor pentru a salva o viață. În cele ce urmează voi prezenta amănunțit ceea ce afirm

În data de 23.05.2016, între orele 20:30 - 21:00 o doamnă pe nume Vârtej Adriana Daniela din ne-a cerut ajutorul pe un site de socializare (Facebook). 

Din discuții cu alte persoane care o cunoșteau am aflat că doamna Daniela( Dani) a fost internată cu forța la un spital de psihiatrie din Elveția de către soțul dânsei. 

Această femeie terorizată are nevoie de ajutorul nostru! Soțul dânsei are cunoștințe prin care a reușit să îi îndepărteze copii de lângă ea, luându-i orice drept de ai vedea! 

Cu timpul Daniela a fost drogată și batjocorită,ssoțul ei înșelând-o și lăsând-o fără bani de mâncare in casă cu copii! Dacă vă întrebați de ce nu a plecat răspunsul este simplu : DE FRICĂ! Frica de el! 

Hai sa ne unim si să salvăm un om neputincios!

Am creat un grup pe nume "Ajutor pentru Adriana " cu scopul de a ne face auzite și de a o salva pe mămica disperată. Familia nu are posibilitate așa ca hai sa facem noi ceva! Nu costa nimic! 

Hai sa dam o mână de ajutor! HAI SA O SALVAM PE ADRIANA! 


Marin Simona-Catalina    Contactați autorul petiției