Aduceti capitala europeana si in 23 August

In atentia institutiilor care paseaza problema de la una la alta de zeci de ani: Primaria Sector 3, Primaria Generală a Capitalei si Ministerul Transporturilor prin CFR: va rugam insistent sa colaborați si sa modernizati linia de tren care pleaca din gara CFR Titan pe distanța cat traversează cartierul Industriilor/23 August, zona locuita de zeci de mii de oameni. Pentru cei care nu stiu, linia de tren are peste un metru diferenta diferenta de nivel fata de strada, vedeti pozele. 

De multi ani s-au incercat diverse inclusiv se vehicula mutatea garii dar problema se pasează de la o instituție la alta. Noi, cetățenii din zona platim platim impozite la nivel de capitala europeană, meritam conditii de viata la nivel similar. Pe scurt, cerem urmatoarele:

 

- construirea de rampe de acces cat mai dese, eventual la 50, 100 m distanta care sa usureze traversarea pietonala a liniei. In prezent oamenii au improvizat trepte pentru a ajunge la grădiniță, școală , piata, Biserică , parc etc. Chiar si asa, traversarea cu un carucior de copii, cu bicicleta sau pentru un om in varsta/ cu probleme de deplasare este practic imposibila. O astfel de masura ar reduce si accidentele pentru ca zonele de traversare ar fi clar delimitate. Este stiut faptul ca anual cateva accidente au loc pe aceasta sina si zilnic copiii noștri traverseaza in pericol. 

-pe Sos Industriilor, sensul spre oras, nu exista  statii STB. Linia care aduce oamenii spre centru este f aglomerata la orele de varf , iar stationarea calatorilor se face direct in sosea sau in echilibru pe langa sina de tren. STB trebuie sa colaboreze cu CFR, da găsească solutii pentru aceste stații si pentru a evita accidentele rutiere. 

-in toate capitalele europene exista trenuri urbane , dar acestea sunt parte integranta a intregului oras, nu separa cartierul in doua. Masurile de mai sus trebuie completate cu o viziune per ansamblul din punct de vedere urbanistic si de o ingrijire continua. In prezent cresc balarii in multe zone si sunt tunse o data pe an. 

 

Speram ca macar in perioada pre-electorala sa avem mai mult succces in a obtine răspunsuri de la autorități . In caz contrar, ne rezervam dreptul sa organziam proteste. IMG-20191017-WA0009.jpgIMG-20191017-WA0006.jpgIMG-20191017-WA0008.jpgIMG-20191017-WA0005.jpg


Comunitate Cartier 23    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Comunitate Cartier 23 să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...