ADAM KADMON PREȘEDINTELE CONSILIULUI ITALIAN!

adam14.jpgAdam Kadmon este pseudonimul unuia dintre cei mai experimentați autori, scriitori și consultanți din lume pe teme precum esoterismul, ocultismul, istoria religiilor, teoriile conspirației, ufology,paleastronautica, astrofizica si informatii alternative, au aparut online pentru prima data in 2005.

Menționat de New York Times, el are, de asemenea, un blog urmat de forțele militare americane staționate în Oceanul Atlantic.

A publicat în 2013 cea mai bine vândută carte Illuminati, cea mai bine vândută carte non-fictiune a editorului său, în 2016 Lux Tenewe, un alt titlu înscris în diagrama non-fictiune, în 2018 Babilon 777, un text în profunzime asupra organizațiilor ezoterice care încă mai există,În 2019 cartea profetică Apocalypsis 616 care a anticipat haosul care a fost pe cale de a lovi planeta, în 2020 Malamundi, a ajuns în mai puțin de un an în trei ediții, și în cele din urmă ultima sa lucrare romanul necenzurate - Agenda secret Adam Kadmon, deja cel mai bun vânzător,Și a fost prima în pre-ordine și 4th în clasamentul general în noiembrie 2021 pe Amazon.

Difuzat de la 2009 de Radio 105 și apoi din 2011 până 2016 protagonist al programelor TV cult "mister" și "Adam Kadmon dezvăluiri".

Teoriile autorului, deși publicate în timpuri nebănuitoare și prezentate întotdeauna de el ca "basme", sunt acum tot mai reflectate în realitate; din ultimele știri care au confirmat existența și pericolul real al schimbărilor climatice, pandemia de la SARS CONV-2 (COVID-19), spionajul ilegal împotriva populației prin rețele sociale majore,pentru societățile secrete care încearcă să manipuleze organizațiile politice și lumea comunicării, pentru organizațiile rasiste și violente care doresc să preia puterea profitând de haos, simbologii ezoterice ascunse în mass-media și multe altele.

ATENȚIE:

1) după semnarea petiției prin completarea manuală a câmpurilor cu datele Dvs. Și nu prin intermediul social, deoarece creează probleme, veți primi un e-mail, deschideți-l și validați semnătura făcând clic pe link!Alternativ, dacă nu vă puteți înscrie, puteți trimite un mesaj cu consimțământul Dvs. Pentru a vă furniza datele (nume/prenume/e-mail și locul nașterii) și dacă doriți ca un comentariu să fie inclus în semnături!

2) distribuiți petiția rudelor, prietenilor și cunoștințelor pentru a avea mai multe șanse de succes și faceți primul pas pentru a schimba Italia!

Pentru că așa cum ar spune Adam:

"Orice creatura are dreptul la seninătate, fără a priva PE NIMENI de libertate, demnitate sau viață: Nici din motive de stat, nici pentru religii, nici din orice alt motiv.Sistemul, chiar și cel mai puternic și de neatins, este format din persoane.Prin urmare, dacă persoanele se îmbunătățesc în bine și în pace, sistemul se îmbunătățește și el.Iar prima îmbunătățire reală începe cu noi înșine.O îmbrățișare (Adam Kadmon, scriitor)"

YOUTUBE: https://youtube.com/user/adam777mj
FACEBOOK: https://www.facebook.com/AdamKadmon.Pagina.offical
BLOG: https://777babylon777.blogspot.com/2005_02_07_archive.html?m=1
INSTAGRAM: https://instagram.com/adam_kadmon_official?utm_medium=copy_link
TWITTER: https://twitter.com/AdamKadmon7777
SITE-UL OFICIAL: https://adamkadmon.it/? fbclid=Iwar2h7ud_oh8xtnvrufral8qkyosmyu3d7fidy4xj9uy98hughscj8nb-6oko

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Luca Micieli va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...