NU ,CENTRALA NUCLEARA IN JUDETUL DAMBOVITA

Contactați autorul petiției

Nu vrem centrala nucleara în judetul Dâmbovița

2022-07-04 00:30:00

  1. Semnați petiția online!Cetateni ai jud. Dâmbovița,este in interesul vostru,al nostru direct sa stopam aducerea de materiale radioactive pe teritoriul județului nostru! Nu înteleg de ce nu va implicati si nu va rupeți un minut,maxim doua minute pentru a semna petitia împotriva constructiei centralei nucleare de la Doicesti care inseamna moarte sigura! TERMOCENTRALA DOICESTI SI MINA SOTANGA,AU FOST DEMOLATE ,PE MOTIVUL CA SUNT POLUANTE IAR IN LOCUL LOR,V-A FI AMPLASATA O CENTRALA NUCLEARA CU 6 GRUPURI DE CATE 100 DE MEGAVATI PE ORA,IAR DESEURILE RADIOACTIVE,VOR FI DEPOZITATE IN MINELE DIN SOTANGA! ACEST LUCRU ESTE FOARTE PERICULOS PENTRU JUDETUL NOSTRU,DEOAREECE, LA O DEFECTIUNE,POATE STERGE JUDETUL DE PE HARTA ,DEFINITIV, DE ACEEA,VA ROG SA VA IMPLICATI IN SEMNAREA PETITIEI ONELINE CAT SI A CELEI DE PE UN EXEMPLAR A4 ,LA ECHIPELE CE VOR VENI LA FIECARE USA PENTRU A STRANGE ACESTE SEMNATURI ,IMPOTRIVA IMPLEMENTARII ACESTUI PROIECT CARE NE ADUCE MOARTEA ,FOARTE APROAPE ! VA MULTUMIM FIECARUI OM CE SE IMPLICA IN SALVAREA VIITORULUI DAMBOVITEAN!   https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1305425516877369&id=100022297991604
    inbound872069218537377350.jpg din jud. Dambovita. Este necesar pentru a ne apara vietile de politicul mafiot,singurul vinovat de acest genocid in masa în care ne-a bagat cu premeditare ,complici ai ocultelor straine!Veniti în familia Partidul Regalist Român, PRR care înseamna onoare,demnitate,suveranitate,egalitate ,totul pentru poporul român si țară! Numai asa v-om putea nationaliza toate resursele si vom putea confisca averile celor ce au distrus Romania!

PARTIDUL REGALIST ROMAN 0720739082 & 0737303517



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.