NU ,CENTRALA NUCLEARA IN JUDETUL DAMBOVITA

TERMOCENTRALA DOICESTI SI MINA SOTANGA,AU FOST DEMOLATE ,PE MOTIVUL CA SUNT POLUANTE IAR IN LOCUL LOR,V-A FI AMPLASATA O CENTRALA NUCLEARA CU 6 GRUPURI DE CATE 100 DE MEGAVATI PE ORA,IAR DESEURILE RADIOACTIVE,VOR FI DEPOZITATE IN MINELE DIN SOTANGA! ACEST LUCRU ESTE FOARTE PERICULOS PENTRU JUDETUL NOSTRU,DEOAREECE, LA O DEFECTIUNE,POATE STERGE JUDETUL DE PE HARTA ,DEFINITIV, DE ACEEA,VA ROG SA VA IMPLICATI  IN SEMNAREA PETITIEI ONELINE CAT SI A CELEI DE PE UN EXEMPLAR A4 ,LA ECHIPELE CE VOR VENI LA FIECARE USA PENTRU A STRANGE ACESTE SEMNATURI ,IMPOTRIVA IMPLEMENTARII ACESTUI PROIECT CARE NE ADUCE MOARTEA ,FOARTE APROAPE ! VA MULTUMIM FIECARUI OM CE SE IMPLICA IN SALVAREA VIITORULUI DAMBOVITEAN!

PARTIDUL REGALIST ROMAN 0720739082 & 0737303517    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez PARTIDUL REGALIST ROMAN 0720739082 & 0737303517 să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.