Zece Mai ne-a fi de-a pururi Sfanta zi, caci ea ne-a dat Domn puternic tarii noastre, Libertate si Regat. Ridicati cu totii glasul De prin sesuri, de prin plai, Sa traiasca Romania Ura ! Pentru 10 Mai

 

Am ajuns in situatia rusinoasa si inadmisibila ca fiind singura tara din lume care nu-si sarbatoreste din 1948 Independenta Nationala.

Lipsa de respect pentru eroii natiunii, a valorilor nationale, sfidarea sangelui varsat de bunicii si strabunicii nostri in razboiul de Independenta din 1877 a fost impus cu conseqenta de conducerea comunista.

Asta a fost realitatea in care ne-am balacit pana in Dec.1989, un sistem social caracterizat prin minciuna, falsificarea istoriei si spalarea creerului pentru a crea “omul nou ” 

O “revolutie culturala” de 42 de ani care a avut o urmare nefasta.

Cum este posibil ca la 30 de ani de la revolutia anticomunista din 1989 sa fie continuata si sustinuta pozitia comunista adoptata dupa Dec.1947 ?  Notiunea de “Sarbatoare lucratoare” este o aberatie inventata de emanatii revolutiei.

Nu este permis sa acceptam falsificarea istoriei, decizia unei conduceri politice antinationale si sa traim in continuare in minciuna si falsitate.

Lipsa de cunostiinte si spalarea creierului timp de atatia ani este un obstacol care trebuie depasit si corectat.

Daca vrem sa fim respectati, trebuie sa ne respectam si asta inseamna sa ne respectam si sa ne onoram istoria, eroii si valorile nationale,sa ne punem pe treaba sa corectam inadmisibilul sa incetam sa ne pretindem victime si sa invinuim pe altii (FMI, BM,Merkel,UE etc).

Daca nu reusim sa anulam deciziile antinationale ale generatiei comuniste si a comunistilor care au luat puterea politica la revolutie, si sa ne recastigam  identitatea si demnitatea, si continuam sa traim in minciuna, lipsa de respect fata de traditie, valorile nationale si eroii nationali ;

 Vrem sau nu vrem , se pune intrebarea: 

 

 Ce fel de oameni suntem  noi ?

           TODE - Traditie Onoare Disciplina Excelenta


Paul Todoran Partidul TODE    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Paul Todoran Partidul TODE să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...