Vrem o școală normală - fără măști, distanțare și plexiglass! Cerem demisia ministrului educației, Monica Anisie!

 
Vrem o școală normala! Fără măști, distanțare si "pepsiglass"!
Va rugam sa distribuiti mai departe!
 
#vremoscoalanormala este un proiect non-profit fondat de Sapphire Group România, o agenție digitală care oferă servicii de creare website-uri si design grafic(logo-uri/sigle, bannere, fly-ere, design publicitar) la prețuri accesibile. Apelați la noi cu încredere.
UPDATE: Cerem public demisia ministrului educației, Monica Anisie pentru felul in care a gestionat deschiderea școlilor.
  1. UPDATE: Degeaba purtăm măști în școli dacă coada la McDonalds a depășit 200 de persoane(elevi care nu purtau măști), iar terasele sunt pline tot de elevi.
Domnilor guvernanți, nu aveți voie să luați copiilor noștri dreptul la educație! Pauza reprezintă bucuria supremă a elevilor. Momentul de socializare. De fugă pe coridoare, printre picioarele portarului, pe după scaune şi bănci, prin jurul clădirii, pe terenul de sport. De bătut mingea cu colegii. De fotbal, baschet, volei sau şotron. (Libertatea, Adrian Onciu)
 
Nimeni nu are cum să stea 6-8 ore intr-o sală de clasă, intr-o cușcă, cu masca pe față și să iasă doar la baie. Este inuman cum își închipuie doamna ministru Monica Anisie desfășurarea acestui an școlar.
 
Observator - Antena 1 a publicat un experiment legat de începerea școlii.
Un băiețel, Luca, a spus că nu s-a simțtit bine când a purtat mască pentru prima oară. Mai mult, Lacusta Damaianthy, medic specialist pediatrie, a declarat că un copil de șase ani nu are cum să facă distanțare socială.
 

Vlad - www.sapphiregroup.ro    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Vlad - www.sapphiregroup.ro va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...