Vrem la școală, nu online!

 Școala noastră (Nr 124, situată pe strada Mărgeanului, Sector 5, București) a fost devastată de un incendiu în jurul datei de 28.05.2018, unde învățau aproximativ 700 de elevi în momentul în care s-a produs incendiul. S-a luat măsura ca acești copii sa fie relocati la școlile 126 , respectiv 143. Această măsură a funcționat până înainte de pandemia de coronavirus. Din momentul acela însă, elevii învață exclusiv online, indiferent de scenariul in care se afla Bucureștiul.

 Ne dorim mai multă implicare din partea autorităților competente, pentru că de câte ori s-a trecut pe lângă școală, atât părinții cât și cadrele didactice au observat, că lucrările stagnează și nu sunt suficienți muncitori. 
 Ne dorim pentru copiii noștri să meargă fizic la școala din toamnă și să iasă și ei din acest sistem online.

În Sectorul 5 se reabilitează blocuri, se modernizează parcuri, iar școala noastră este pe ultimul loc. De ce nu se filmează cum se muncește și la școală, așa cum se face cu restul? 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Micu Ramona să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...