UNIȚI PENTRU EDUCAȚIE

Susținem unitățile particulare de învățământ!

Decizia autorităților de a închide toate unitățile de învățământ până în luna septembrie condamnă majoritatea unităților particulare de învățământ la faliment.

Părinți, profesori, elevi, solicităm guvernului sprijin pentru susținerea financiară a grădinițelor și școlilor particulare. În spatele instituțiilor particulare sunt oameni care au investit în educație, sunt oameni care au investit în peste 150 000 de elevi și preșcolari care au dreptul să își continue studiile în condiții similare după reluarea cursurilor în luna septembrie.

Solicităm guvernului elaborarea unor măsuri specifice pentru a putea realiza în perioada verii tabere, ateliere și școli de vară pentru elevi și preșcolari. Astfel părinții vor avea posibilitatea de a se întoarce la muncă.

Amintim că toate recomandările de specialitate subliniază că în septembrie, la revenirea în școli și grădinițe, se vor lua măsuri exprese de siguranță a elevilor și preșcolarilor - cel mai probabil aceleași măsuri pe care unitățile particulare de învățământ sunt pregătite deja să le pună în aplicare de la mijlocul lui Iunie sau mai devreme.


ASOCIAȚIA ȘCOLILOR PARTICULARE    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez ASOCIAȚIA ȘCOLILOR PARTICULARE să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...