Susținem pe Părintele Mihai Negrean din Episcopia Sălajului în îngrădirea față de erezia ecumenismului promovată de episcopul locului Petroniu Florea

În Duminica Ortodoxiei, 24 martie 2024, Părintele Mihai Negrean din Parohia Drighiu, județul Sălaj, a încetat pomenirea episcopului ecumenist al locului semnatar al documentelor eretice de la Sinodul din Creta(2016),înștiintandu-l pe acesta prin notificarea trimisă la Episcopie. 

Imediat au început represaliile, Părintele Mihai fiind oprit de la slujire. Sfinția Sa este tata a cinci copii, urmand, cu vrerea lui Dumnezeu, să i se nască și al șaselea. Așteptăm ca și alți preoți și credincioși din Eparhia noastră să se ridice întru apărarea Sfintei Biserici Ortodoxe Romane, în fața valului ecumenist ce s-a abătut asupra ei. 

Vrednic este! Axios! Dignus est!

Dorim ca să fim solidari față de demersul perfect canonic pe care l-a făcut Pr. Mihai Negrean și cerem anularea opririi de la slujire și încetarea oricăror sancțiuni împotriva sfinției sale.

 

IMG-20240401-WA0002~21.jpg


Credincios ortodox din Sălaj    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Credincios ortodox din Sălaj va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...