Susține-l pe polițistul Robert Popa în fața corupților

Robert Popa este un polițist din Mehedinti care urmează să fie sancționat disciplinar de către finul nașului sancționat contravențional. Cu alte cuvinte, cel care acum conduce Inspectoratul de Poliție Mehedinți este finul primarului care a fost sancționat de polițistul Robert Popa. 

Pentru a se răzbuna, șeful IPJ Mehedinți s-a sesizat din oficiu, exact la câteva zile de la momentul în care nașul său a fost sancționat, și sub pretextul unui prejudiciu de imagine adus instituției, îl cercetează pe Robert Popa pentru o postare în care acesta prezenta o situație reală în care șeful Poliției Strehaia, după ce a candidat singur la concurs și a luat nota 5, a fost mutat pe funcție de conducere, fără concurs. 

Nu trebuie să îl cunoști personal pe polițistul Robert Popa pentru a realiza că suntem în fața unui caz de Hărțuire și abuz, doar pentru că polițistul a sancționat un primar, care din greșeală este nașul ofițerului care conduce IPJ Mehedinți. 

Semnează petiția și cere sistarea cercetării disciplinare față de Robert Popa și încetarea în regim de urgență a ofițerului care conduce, fără concurs, IPJ Mehedinți.


Societatea civilă    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Societatea civilă va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...