Susținerea examenelor și studiilor online USM

Din cauza situației pandemice, am fost nevoiți, timp de mai mult de jumătate de semestru, să facem orele în regim online. Seminarele, laboratoarele, atestările, toate au fost online. În acest context, solicităm susținerea sesiunii de iarnă 2021-2022 nu în format fizic, ci în cel online în continuare. Riscul de infectare este, în continuare, unul major, iar rata vaccinării în instituția noastră nu este încă la un nivel care permite prezența fizică. Alt motiv ar fi cel că majoritatea studenților, o dată cu instituirea regimului online, au părăsit căminele și locuințele temporare. Respectiv, ar fi costisitor și dificil să revină pentru o perioadă scurtă doar pentru aceste examene. 
Nu dorim să ne expunem riscului de infectare, nici noi, nici cei dragi nouă.
În schimb, venim cu propunerea de a instaura regimul offline începând cu al doilea semestru, atunci când rata vaccinării între studenți va crește, seminarele, laboratoarele și atestările vor fi toate în format fizic iar eficiența și prezența la ore va fi confirmată și stabilă. Deoarece se promovează constant importanța vocii studenților, vă mulțumim mult pentru atenție și rugăm, încă o dată, respectuos, revizuirea dispoziției care prevede susținerea examenelor din sesiunea de iarnă 2021-2022. 


Studenții USM    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Studenții USM să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...