Susținem polițistul Andrei Scafaru

Prin semnarea acestei petitii ne aratam sustinerea fata de Agentul principal de politie Andrei Scafaru de la Sectia 2 Politie urbana Iasi. Acesta a fost condamnat de curand in prima instanta la 1 an si 8 luni de inchisoare cu suspendare si acordarea de daune intrucat, in urma deplasarii la un apel 112 a prins in flagrant doua hoate de buzunare pe care le-ar fi agresat. Aceste doua autoare de furt-victime au cate un certificat medico legal din care reiese ca una are nevoie de 1 zi de ingrijiri medicale iar cealalta de 2-3 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.
Cele doua minore fac parte dintr-o retea de crima organizata care in urm cu aproximativ doua saptamani a fost destructurata de B.C.C.O. cu sprijinul autoritatilor franceze, in prezent parintii acestora fiind arestati preventiv pentru constituiriea unei grupari de crima organizata si exploatarea de minori.
Furturile din buzunare au fost intens dezbatute pe grupurile de Facebook din Iasi, multa lume declarand ca acest fenomen a atins cote alarmante. Acum, cand un politist a intervenit ferm, acesta este condamnat !
Rusine celor care au luat aceasta decizie !!