Susțin Svetlana Sainsus & Caritate.md

Svetlana Sainsus și echipa caritate.md sunt cei care văd în fiece zi atîtea lacrimi, durere, disperare și suspine că nu fiecare din noi ar rezista măcar o zi. Sunt sigură că măcar odată în viață, fiecare moldovean a auzit despre lucrurile frumoase și viețile salvate de Svetlana Sainsus și echipa Caritate.md. Ei sunt oamenii care aduc o rază de lumină acolo unde speranța a pierit.
Caritate.md este echipa oamenilor frumoși la chip și la suflet, care a devenit ultima speranță, ultima insulă de refugiu, colacul de salvare a copilașilor a căror viață e pusă la încercare. Oamenii care o cunosc pe Svetlana vor spune într-un glas că pentru ea fiecare caz e important, că această femeie marinimoasă trece prin sine durerea fiecărei mame, retrăiește suferința fiecărui copil, că face tot posibilul să salveze acești pui de oameni și să le reîntoarcă copilăria.
De câteva zile rețele de socializare sunt zguduite de așa zisa ,, Crima organizata,, și de spălarea banilor donați pe platforma caritate.md! Mulți sunt cei care o acuza dar și mai mulți sunt cei care ii susțin!!! Câți din noi am încercat măcar un sfert sa facem ceea ce a făcut Svetlana Sainsus împreuna cu echipa? Câți din noi am sacrificat din timpul petrecut cu familia ca sa ajutam pe alții? E ușor sa vorbești din spatele facebookului sau altor rețele de socializare! Cei care o susținem și admiram, haideți sa ii demonstram ca ii suntem alături și la bine și la greu! Vrem să se facă dreptate ... vrem caritate ... vrem sa vedem din nou lumina in ochii acelor persoane care au nevoie de ajutor !!! Vrem ca platforma sa își reia munca , avem nevoie de asa oameni in Republica Moldova !!! #sustincaritate.md, #sustinSvetlanaSainsus