Suplimentarea Fonduri EU Masura 2 "Capital de Lucru IMM"

Catre Primul Ministru Ludovic Orban,

Catre Ministru de Fonduri Europene Marcel Bolos,

Catre Ministrul Economiei Virgil Popescu,

Prin aceasta petitie cerem suplimentarea bugetului sau reducerea plafonului maxim de 150000 EUR la Masura 2 "Capital de lucru".

In acest fel dorim sa obtinem ca mai multe firme, care sufera din cauza situatiei generate de pandemie, sa beneficieze de un ajutor financiar EU.

Cu un buget restrans si plafonul existent de 150 000 euro, s-a intamplat ca in primele 7 minute de la debutul depunerii cererilor online, acest buget a fost deja epuizat avand ca rezultat ca aproximativ 15 000 de firme nu o sa aiba nici un ajutor pentru urmatoarele luni care vor fi extrem de dificile.

Consideram ca actuala modalitate de repartizare a acestor fonduri este inechitabila, restrictiva si cu un impact redus in economie.

Belfort Hotel Company SRL    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Belfort Hotel Company SRL să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.