Cerem studii online la Universitatea de Stat din Moldova

Începând cu 1 octombrie, intră în vigoare noile restricții anti-Covd, în mai multe localități din Republica Moldova aflate sub cod roșu de Covid,studenții de la universități vor activa exclusiv în regim online, în afara de studenţii de la Universitatea de Stat din Moldova. Noi, studenţii acestei instituţii de învaţamânt cerem trecerea la ore online din cauza mai multor factori:

1) Punerea in pericol a sănătaţii studentilor si a profesorilor din instituţie.

2) Odata cu imbolnăvirea a unei persoane o intreagă grupa trece in regim online iar profesorul continua sa predea în continuare,ceea ce duce la imbolnavire posibilă a studenţilor si de asemenea a familiei profesorilor.

3)În cazul în care trecem in carantină din cauza ca cineva se îmbolnaveşte intimpinam astfel de probleme precum imposibilitatea de a fi prezenţi la unele ore, deoarece unii profesori ramîn la universitate şi nu au posibilitatea să se conecteze la ore, si scăpam 2 saptamiini din material,pe care suntem nevoiti sa-l studiam de sine stătător. Odata ce toti trec la regim online aceasta problema se rezolva.

Prin semnătura mea, autorizez Studentii USM să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.