STOPAREA RISIPEI BANULUI PUBLIC - reducerea indemnizațiilor membrilor Consiliilor de Administrație ale societăților/regiilor care au ca acționar sau asociat Municipiul Brașov și Consiliul Județean

Membrii Consiliilor de Administrație ale Societăților/Regiilor care au ca acționar sau asociat Municipiul Brașov și Consiliul Județean, ajung să câștige sume destul de mari (2000 net/lună, 3000 net/lună), pentru prezența la o ședință de consiliul de administrație de câteva ore sau nici măcar atât.

Unii brașoveni cu studii superioare lucrează zi de zi pentru 2000-3000 de lei net/lunar, în timp ce la instituțiile din subordinea Primăriei și Consiliului Județean se încasează aceste sume, în câteva ore. Nu este corect față de cetățenii acestui oraș!

Tocmai de aceea, am lansat această petiție, care sunt convins că va fi semnată de foarte mulți brașoveni, pe care o vom depune în plenul ședinței de Consiliu Local și Județean și prin care vom cere acordarea unei indemnizații simbolice, tuturor membrilor CA-urilor din subordinea Primăriei Brașov și a Consililui Județean.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez PSD Brasov să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...