STOPAREA RISIPEI BANULUI PUBLIC - reducerea indemnizațiilor membrilor Consiliilor de Administrație ale societăților/regiilor care au ca acționar sau asociat Municipiul Brașov și Consiliul Județean

Membrii Consiliilor de Administrație ale Societăților/Regiilor care au ca acționar sau asociat Municipiul Brașov și Consiliul Județean, ajung să câștige sume destul de mari (2000 net/lună, 3000 net/lună), pentru prezența la o ședință de consiliul de administrație de câteva ore sau nici măcar atât.

Unii brașoveni cu studii superioare lucrează zi de zi pentru 2000-3000 de lei net/lunar, în timp ce la instituțiile din subordinea Primăriei și Consiliului Județean se încasează aceste sume, în câteva ore. Nu este corect față de cetățenii acestui oraș!

Tocmai de aceea, am lansat această petiție, care sunt convins că va fi semnată de foarte mulți brașoveni, pe care o vom depune în plenul ședinței de Consiliu Local și Județean și prin care vom cere acordarea unei indemnizații simbolice, tuturor membrilor CA-urilor din subordinea Primăriei Brașov și a Consililui Județean.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez PSD Brasov să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...