Stop vanzarii produselor PLUSH BIO și a hoaței care inseala oamenii

"Doamna Doctor" care recomanda produse plush BIO clienților săi doar cu o poza trimisa pe WhatsApp, fără consultație in cabinet, a distrus fața sutelor de fete iar când e vorba de a cere explicații , dansa blochează clienții sau nu le mai raspunde niciodată. Mai mult aceasta doamna le recomanda și medicamente clientelor sale fără prescriptie sau măcar sa întrebe dacă au probleme de sănătate. Tot ce vrea ea este sa își vândă produsele care sunt foarte scumpe și doar plătește influencere pe Instagram sa ii faca reclama. Va rog ajutați-ma sa strâng semnături ca aceasta doamna sa plătească pentru ca a distrus tenul a sutelor de fete.

Prin semnare, autorizez pe Michael Pop să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.