STOP fraudării concursurilor din instituțiile publice

STOP fraudei de la examenele de ocupare a funcțiilor publice! Corupția a cuprins toate instituțiile statului. Când se ivește un post liber se și găsește cineva din interior care dorește sa "rezolve" ocuparea lui. Prin mită sau relații, postul este ocupat așa cum se dicteaza de mai sus, examenele sunt doar fictive, deoarece se știe castigatorul. Daca cineva sesizează neregulile, concursul se anulează, ca să nu dea nimeni socoteală.  Legea care reglementeaza organizarea si desfășurarea examenelor pentru ocuparea funcțiilor publice este incompletă și interpretabilă, nu pedepsește pe cei implicați. Politicul  este implicat in tot: spitale, școli, poliție și tot ce ține de instituțiile publice. Dacă ai relații, poți sa-ti rezolvi un post. Nu e corect pentru cei care învață si sunt competenți, să fie înșelați si furați de alții cu pile. Dorim transparență, examene reale, aplicarea legii si îmbunătățirea ei. Una dintre variante ar fi teste pe calculator cu corectarea automată, nu ar mai fi cazul de bareme greșite si s-ar limita fraudarea la proba scrisă. 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Barle Lidia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...