Stop decolarilor inspre oras de pe Aeroportul Avram Iancu (Cluj) intre orele 4:00 - 6:30 A.M

Majoritatea plecarilor (decolarilor) de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj Napoca se realizeaza dinspre aeroport spre oras. Din aceasta cauza se genereaza o poluare fonica puternica si nociva si totodata un risc major asupra cetatenilor urbei (in caz de probleme ale aeronavelor) . 

Poluarea fonica este dusa la extrem odata cu introducerea zborurilor de noapte -astfel in anumite zile ale saptamanii exista nu mai putin de 12 zboruri care decoleaza din Cluj intre 04:00  - 08:00 A.M creand un disconfort extrem locuitorilor orasului (care se vrea unul de 5 stele).

Pe termen scurt, pt evitatrea poluarii fonice propunem incetarea zborurilor de noapte - primul zbor putand fi la ora 06:30 A.M, iar pe termen lung solutia ar fi schimbarea pistei care sa insemne ca decolarea avioanelor sa nu se mai faca deasupra orasului. 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cristian L să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...