Steaua Bucuresti

ACEASTA PETITIE ESTE ADRESATA TUTUROR SUPORTERILOR FC STEAUA BUCURESTI, INTREGII SUFLARI ROS' ALBASTRE!!! 

TREBUIE SA TRAGEM UN SEMNAL DE ALARMA INSTITUTIILOR STATULUI CA STEAUA NU ESTE PARASITA DE SUPORTERI, CA SUNTEM O FORTA CARE ISI DORESTE NUMELE SI SIGLA INAPOI.

Cred ca a venit timpul sa aratam ca suntem uniti si ca nu vrem sa pierdem o entitate atat de mare si atat de draga noua FC STEAUA BUCURESTI !

Haideti sa nu ne pierdem totusi identitatea, sa nu ajungem o echipa gen Rapid, Petrolul si lista poate continua.

Cea mai iubita echipa din Romania nu trebuie sa dispara, dar pentru asta este nevoie de ajutorul vostru, de implicarea voastra.

Daca ne vom uita doar la televizor si in presa, nu vom schimba nimic, ei isi vor face jocurile dupa cum vor.

Haideti sa ne implicam de aceasta data si aceasta petitie sa ajunga mai departe pentru ca iubim Steaua !!!

STEAUA INSEAMNA SUPORTERI IN PRIMUL RAND, NU TALPAN. ACESTA DIN URMA AR TREBUI SA DUCA LUPTA CU ASFC, NU CU FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI!!! 

APELEZ LA TOATA SUFLAREA STELISTA SA INTRE SI SA SEMNEZE ACEASTA PETITIE, FCSB SA SE NUMEASCA DIN NOU FC STEAUA BUCURESTI, IAR SIGLA SA NE FIE DATA INAPOI, SA FIE CEA DE MAI JOS

Cu cât semnează mai mulți oameni această petiție, cu atât ea va primi mai multă atenție din partea mass-mediei și a factorilor de decizie!!! 
  

Steaua.svg_3.png
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )