Spune nu privatizării apelor minerale ale Romaniei!


NU VINDEȚI APELE ROMÂNIEI!

 • De 28 de ani, au vândut aproape toate resursele țării. Ne-au mai rămas sarea și apa. Acum, vor să ne ia și apa de la gură.
  Ne opunem categoric vânzării resurselor de ape minerale ale României!
  2500 de izvoare de apă minerală se află pe teritoriul României, ceea ce reprezintă 60% din apele minerale ale Europei. Investitotii străini sunt deosebit de interesați de ele, noi NU! Sunt interesați pentru că aduc profit uriaș în timp scurt. Aproape toate resursele minerale ale țării au fost vândute sau concesionate. Redevențele sunt simbolice. Statul român sărăcește, implicit, și noi. Veniturile pierdute sunt recuperate de la noi, prin taxe și impozite noi. Mai mult, un stat fără resurse este nu doar un stat sărac, ci și vulnerabil, din punct de vedere al siguranței naționale.
  Apele minerale sunt concesionate de către statul român la preț de 4 euro/1000 litri. Adică, echivalentul a mai puțin de două bidoane de 5 litri. Concesionarii vor mai mult: să devină proprietari. Adică să plătească ZERO lei statului român pentru resursele pe care le exploatează.
  STOP! NU VINDEȚI APELE ROMÂNIEI! LĂSAȚI-NE MĂCAR APA!
  Semnează petiția împotriva privatizării Societăţii Naţionale a Apelor Minerale!

Lavinia Sandru - Coaliția pentru Modernizarea Romaniei    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Lavinia Sandru - Coaliția pentru Modernizarea Romaniei să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...