Solicităm demisia de onoare a doamnei Clotilde Armand

2020_11_13_125295782_3489676254402968_4555651088694263388_n_rsz_crp.jpg

Având în vedere că renumărarea voturilor de la cele 166 de secții de votare din Sectorul 1 s-a terminat, iar Daniel Tudorache a câștigat în realitate, alegerile de la Sectorul 1 cu aproape 1000 de voturi în plus faţă de contracandidata sa, Clotilde Armand, actualul primar, ÎN URMA DEMONSTRĂRII FRAUDĂRII ALEGERILOR, solicităm:

1. DEMISIA DE ONOARE A DOAMNEI CLOTILDE ARMAND;

2. RECUNOAȘTEREA ÎN MOD PUBLIC CĂ ALEGERILE AU FOST FRAUDATE DE CĂTRE MEMBRII USR-PLUS;

3. PREZENTAREA SCUZELOR DE ONOARE ÎN FAȚA CETĂȚENILOR SECTORULUI 1;

4. ORGANIZAREA DE ALEGERI ANTICIPATE ÎN SECTORUL 1!

ESTE INADMISIBIL CA POLIȚIA SĂ DEMONSTREZE CĂ VOTUL - SIMBOLUL LIBERTĂȚII ȘI DEMOCRAȚIEI - A FOST FURAT IAR HOȚII SĂ RĂMÂNĂ LA PUTERE!!!

Au furat mai mult decât au putut oamenii vota iar acest lucru, demonstrat de poliție, nu trebuie să rămână așa!
Doamna Clotilde, ÎN ROMÂNIA AU MURIT OAMENI CA SĂ AVEM DREPTUL SĂ VOTĂM, implicit, ca să aveți voi ce fura!
Împreună cu talibanii din USR-PLUS care au furat alături de dumneavoastră, v-ați bătut joc efectiv de fiecare român, de fiecare părinte sau tânăr sau copil care au murit sub gloanțele comuniste la Revoluție!
VOTUL este un simbol al LIBERTĂȚII și DEMNITĂȚII noastre!
DEMISIA!!!!!!

George Coşofreţ    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez George Coşofreţ să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.