Solicitare desfasurare ore on-line

Ținând cont de faptul ca noua tulpina de COVID ne poate afecta mult mai rau, întrucât la ATI nu mai sunt locuri, astfel cei ce necesita terapie intensiva nu vor avea parte de acest lucru, sau vor fi trimiși in alta țara, propun solicitarea desfășurării orelor in online. Noi, elevii, putem opri pandemia, prin mai multe metode, aceasta fiind una dintre ele.

Motivele pentru care orele ar trebui desfășurate in mediul online sunt numeroase, însă cele mai importante dintre ele sunt:

1) Punerea in pericol a sănătaţii studentilor cât si a profesorilor din instituţie.

 

2) Odata cu imbolnăvirea unei persoane o clasa întreaga va trece in regim online iar profesorul va continua sa predea, ceea ce duce la imbolnavirea mai mult ca sigura a elevilor, cât si a familiilor noastre. Insa, de asemenea si a profesorilor.

 

3)În cazul în care vom intra in carantină timp de 2 săptămâni din cauza ca cineva se îmbolnaveşte vom întâmpina probleme precum imposibilitatea de a fi prezenţi la unele ore, deoarece unii profesori vor rămâne la liceu şi nu vor avea posibilitatea să se conecteze la ore. Astfel, vom pierde 2 săptămâni de ore, pe care vom fi nevoiți sa le înghesuim in materie, respectiv sa le aprofundăm singuri.

Odata ce toti vom trece in regim online aceasta problema se va rezolva.

Tu ești de acord cu desfășurarea orelor in on-line, pentru a te proteja pe tine, cât și pe cei dragi tie?

 


Elevii din Bucuresti    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Elevii din Bucuresti să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...