Solicităm redeschiderea sălilor de sport, a cluburilor de health & fitness și a piscinelor interioare!

Avem nevoie să ne întoarcem la rutina de exerciții fizice regulate, esențiale pentru sănătatea fizică și mentală!

WCR2.jpeg

CLUBURILE DE HEALTH & FITNESS S-AU DOVEDIT A FI SIGURE! Studiul SafeActive efectuat în octombrie 2020 de EuropeActive anunță: riscul de a contracta COVID-19 în cluburile de fitness este extrem de redus! Doar 0,78 infecții la 100.000 de vizite la cluburile de fitness!  

Cu toții avem responsabilitatea de a respecta restricțiile și de a lupta împotriva acestei pandemii, iar una dintre cele mai eficiente modalități este să rămânem activi fizic într-un mediu sigur și controlat, pentru un sistem imunitar mai bun și o sănătate mai puternică!   Este dovedit că sălile de sport sunt un mediu controlat și sigur, atunci când urmează toate măsurile de prevenție, precum distanțarea, igienizarea regulate a spațiilor și a echipamentelor înainte și după utilizare!  

Toate măsurile preventive adoptate de World Class în timpul pandemiei au dus la asigurarea unui mediu de antrenament sigur pentru aproape 60 de mii de români care au putut astfel să își reia rutina de sănătate și fitness.  

WCR.jpegToate studiile arată că există o rată foarte scăzută  de răspândire a infecțiilor în săli de sport. Noua închidere a cluburilor de health & fitness nu va face decât să diminueze sănătatea națiunii!  

Exercițiile fizice s-au dovedit a preveni și, de asemenea, a ajuta la tratarea celor mai frecvente boli cronice din lume: afecțiunlei cardiovasculare, diabetul și obezitatea! De asemenea, au un rol major în prevenirea infecțiilor tractului respirator.

ROMÂNII TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ ACTIVI MAI ALES ACUM, CÂND SE ȘTIE CĂ NOUL CORONAVIRUS ARE CELE MAI GRAVE CONSECINȚE MAI ALES ÎN CAZUL PACIENȚILOR CU BOLI DE INIMĂ, DIABET ȘI OBEZITATE!  

Piscinele interioare au fost închise oficial din 17 martie anul trecut. Înotul are beneficii extraordinare pentru sănătatea generală. De asemenea, scade riscul de boli despre care se știe că prezintă riscuri mari pentru pacienții cu COVID-19. Deschiderea piscinelor interioare va oferi românilor acces la beneficiile enorme pentru sănătate ale înotului și antrenamentelor acvatice, atât pentru copii, cât și pentru adulți.  

piscina_2.jpg

Nu există dovezi că virusul care provoacă COVID-19 poate fi răspândit la oameni prin apă în bazine, căzi cu hidromasaj, spa-uri sau zone de joacă cu apă. "(Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor)  

World Class solicită clasificarea sălilor de sport, a industriei de health & fitnessului ca Servicii Esențiale – un plan pentru a face românii mai sănătoși prin redeschiderea sălilor de sport și a piscinelor interioare!  

World Class și industria de health & fitnessului doresc să colaboreze cu autoritățile pentru ca acest lucru să fie implementat într-un mod sigur, controlat și sănătos!  

Toate studiile de până acum arată că centrele de fitness nu ar trebui închise în timpul pandemiei COVID-19, ci mai degrabă ar trebui să fie recunoscute drept SOLUȚII EFICIENTE PENTRU REDUCEREA CONSECINȚELOR CATASTROFALE ALE PANDEMIEI ASUPRA SĂNĂTĂȚII FIZICE ȘI PSIHICE!  

Ne dorim să ne antrenăm împreună pentru o sănătate mai bună și o imunitate mai puternică în cel mai potrivit și mai eficace mediu posibil: cluburile de health & fitness!


Laurentiu Ciocirlan / Project Manager World Class România    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Laurentiu Ciocirlan / Project Manager World Class România va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...