Solicităm Primăriei Constanța să oprească investițiile neprioritare

Solicităm Primăriei Constanța sâ opreascâ imediat toate investițiile neprioritare în această situație de profundă criză medicală și să redirecționeze aceste sume către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța, aflat în subordinea sa.

Criza medicală va fi inevitabil urmată de o criză economică ce va afecta inclusiv bugetul primăriei. În aceste condiții, factorii de decizie din Primăria Constanța se comportă total iresponsabil continuând să monteze stâlpișori și recent au demarat o procedură de achiziție publică pentru mobilier urban, în valoare totală de peste 3.200.000 lei, bani din bugetul local : coșuri de gunoi, bănci de odihnă din lemn tropical, bănci cu led și jardiniere circulare. 

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța a fost declarat Centru Regional de combatere a pandemiei de Covid-19  și are nevoie urgentă de aparatură medicală adaptată situației , medicii au nevoie de echipamente performante de autoprotecție, se impune mărirea capacității spitalului prin amenajarea unor noi saloane pentru a evita ca orașul Constanța să devină un focar de infecție.

Domnule Primar, cheltuiți responsabil banii constănțenilor !

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Andrei Neagu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...