Solicităm Primăriei Constanța să oprească investițiile neprioritare

Solicităm Primăriei Constanța sâ opreascâ imediat toate investițiile neprioritare în această situație de profundă criză medicală și să redirecționeze aceste sume către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța, aflat în subordinea sa.

Criza medicală va fi inevitabil urmată de o criză economică ce va afecta inclusiv bugetul primăriei. În aceste condiții, factorii de decizie din Primăria Constanța se comportă total iresponsabil continuând să monteze stâlpișori și recent au demarat o procedură de achiziție publică pentru mobilier urban, în valoare totală de peste 3.200.000 lei, bani din bugetul local : coșuri de gunoi, bănci de odihnă din lemn tropical, bănci cu led și jardiniere circulare.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța a fost declarat Centru Regional de combatere a pandemiei de Covid-19  și are nevoie urgentă de aparatură medicală adaptată situației , medicii au nevoie de echipamente performante de autoprotecție, se impune mărirea capacității spitalului prin amenajarea unor noi saloane pentru a evita ca orașul Constanța să devină un focar de infecție.

Domnule Primar, cheltuiți responsabil banii constănțenilor !

Prin semnare, autorizez pe Andrei Neagu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.