Solicităm compensații financiare pentru personalul din asistență socială obligat să se izoleze la locul de muncă

Asociația Asistenților Sociali din România (ASproAS) solicită Ministerului Muncii și Protecției Sociale și Guvernului României COMPENSAȚII FINANCIARE pentru personalul din asistență social obligat se izoleze la locul de muncă.

Solicitarea noastră acoperă TOATE centrele sociale în care personalul a fost obligat să se izoleze la locul de muncă, din cadrul furnizorilor publici sau privați.

Întrucât bugetele centrelor sociale nu își permit acoperirea acestor compensații, solicităm ca acestea să fie acoperite de la bugetul de stat.

http://www.asproas.ro/asproas-solicita-ministerului-muncii-si-protectiei-sociale-si-guvernului-romaniei-compensatii-financiare-pentru-personalul-din-asistenta-sociala-obligat-se-izoleze-la-locul-de-munca/


Asociația Asistenților Sociali din România (ASproAS)    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociația Asistenților Sociali din România (ASproAS) să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...