SIGHISOARA ARE NEVOIE DE SOSEA DE CENTURA!

Știm cu toții prea bine că Sighișoara merită mult mai mult decât i se oferă acum. Nenumăratele probleme nerezolvate, unele dintre ele acutizate în timp, au creat un haos generalizat, încât întocmirea unei liste a priorităților a devenit o sarcină dificilă.

Prioritate vitală este construirea șoselei de centură, un proiect ambițios, pierdut în hățișurile politicii, administrației, incompetenței și dezinteresului manifestat de autoritățile locale, care ar fi trebuit să fie implementat în paralel cu proiectul căii ferate de mare viteză. Din acest motiv cel mai mare cartier al Sighișoarei riscă să rămână izolat. 

trafic_auto.jpgAvem nevoie de șosea de centură care să respecte statutul de monument UNESCO și integritatea teritorială a orașului!

Cu ajutorul dumneavoastră, grupul de consilieri ai Uniunii Independente pentru Sighișoara va depune toate diligențele necesare pentru ca acest subiect să fie readus în discuție, iar proiectul să devină realitate.

Semnați petiția pentru o șosea de centură și pentru o nouă șansă pentru Sighișoara!

Doar împreună putem reuși!

Sigla_UIPS_noua.jpg


Claudiu Pețan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Claudiu Pețan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...