SIGHISOARA ARE NEVOIE DE SOSEA DE CENTURA!

Știm cu toții prea bine că Sighișoara merită mult mai mult decât i se oferă acum. Nenumăratele probleme nerezolvate, unele dintre ele acutizate în timp, au creat un haos generalizat, încât întocmirea unei liste a priorităților a devenit o sarcină dificilă.

Prioritate vitală este construirea șoselei de centură, un proiect ambițios, pierdut în hățișurile politicii, administrației, incompetenței și dezinteresului manifestat de autoritățile locale, care ar fi trebuit să fie implementat în paralel cu proiectul căii ferate de mare viteză. Din acest motiv cel mai mare cartier al Sighișoarei riscă să rămână izolat.

trafic_auto.jpgAvem nevoie de șosea de centură care să respecte statutul de monument UNESCO și integritatea teritorială a orașului!

Cu ajutorul dumneavoastră, grupul de consilieri ai Uniunii Independente pentru Sighișoara va depune toate diligențele necesare pentru ca acest subiect să fie readus în discuție, iar proiectul să devină realitate.

Semnați petiția pentru o șosea de centură și pentru o nouă șansă pentru Sighișoara!

Doar împreună putem reuși!

Sigla_UIPS_noua.jpg

Claudiu Pețan    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Claudiu Pețan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.