Serviciul militar obligatoriu nu se considera vechime in munca

       In conditiile in care in aceasta tara cu cat sunt tot mai multe privilegii pentru alesi, cu atat sunt mai putine drepturi pentru cetateanul condus de acestia. Un lucru jenant: tuturor celor care au efectuat serviciul militar obligatoriu nu li se considera vechime in munca perioada efectuata 24 de ore din 24 de ore in slujba tarii ci perioada asimilata care se acorda dupa implinirea varstei de pensionare!!! De ce domnilor alesi? De ce, cand solicitati se pare acum voluntariat in armata? De ce apreciati doar verbal eforturile unor militari? Stiti oare cat de important a fost aportul acestor generatii de militari la avutia tarii? E oare atat de greu sa reparati o nedreptate atat de mare? E mai usor sa se acorde tot felul de pensii speciale decat sa se recunoasca meritul real al unor tineri care au fost pusi la dispozitia tarii in mod obligatoriu? Sunt multe argumente pe care le-as aduce dar toate la timpul lor!! 

         Analizati va rog: perioada serviciului militar sa fie considerata vechime normala in munca, nu perioada similata si nu recompensati militarii  in cauza doar dupa ce amurgul vietii lor nu mai are culoare!!! 


Lascu Danut, Brasov, str. Traian, 45    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Lascu Danut, Brasov, str. Traian, 45 să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook