SEMNEAZA PENTRU ARESTAREA CELOR CE MALTRATEAZA , OMOARA ANIMALELE

a_baa-Cute-Kitten-And-Dog-Friendsh.jpgAceasta este o petitie pentru a incuraja oamenii sa actioneze impotriva acelor " oameni " ( pentru a nu-i numi altfel ) care isi bat joc de niste suflete nevinovate .

Am ajuns sa fiu indignata atunci cand vad atat de multa rautate din partea celor ce chinuie si omoara animale nevinovate , in mod special animalele fara stapan . Cu ce au gresit aceste mici suflete pentru a avea aceasta soarta ?

Peste tot , in ziare , TV , facebook , ne sunt prezentate aceste cazuri , dar nimeni nu face ceva pentru incetarea violentelor asupra acestor suflete .

Trebuie sa ne unim cu totii pentru a se face o lege pentru arestarea acestor " oameni " fara suflet ( pentru a nu-i numi in alt fel )  si pentru modificarea legii 205/2014 privind protectia animalelor !

 STOP ABANDONULUI , MALTRATARII SI UCIDERII ANIMALELOR !!!!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe RAMONA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook