SEMNEAZA PENTRU ARESTAREA CELOR CE MALTRATEAZA , OMOARA ANIMALELE

a_baa-Cute-Kitten-And-Dog-Friendsh.jpgAceasta este o petitie pentru a incuraja oamenii sa actioneze impotriva acelor " oameni " ( pentru a nu-i numi altfel ) care isi bat joc de niste suflete nevinovate .

Am ajuns sa fiu indignata atunci cand vad atat de multa rautate din partea celor ce chinuie si omoara animale nevinovate , in mod special animalele fara stapan . Cu ce au gresit aceste mici suflete pentru a avea aceasta soarta ?

Peste tot , in ziare , TV , facebook , ne sunt prezentate aceste cazuri , dar nimeni nu face ceva pentru incetarea violentelor asupra acestor suflete .

Trebuie sa ne unim cu totii pentru a se face o lege pentru arestarea acestor " oameni " fara suflet ( pentru a nu-i numi in alt fel )  si pentru modificarea legii 205/2014 privind protectia animalelor !

 STOP ABANDONULUI , MALTRATARII SI UCIDERII ANIMALELOR !!!!


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook