Semnați contractul pentru construirea Pasajului Berceni!

Asociația GAL Berceni va solicita o audiență directorului general al CNAIR pentru a întreba de ce întârzie semnarea contractului pentru construirea Pasajului Berceni.

SEMNEAZĂ PETIȚIA CA SĂ TE REPREZENTĂM LA ACEASTĂ AUDIENTĂ - sperăm că CNAIR va trata audiența cu o atenție proporțională cu numărul de semnături

ADAUGĂ ÎNTREBAREA TA DESPRE PASAJUL BERCENI în comentariul semnăturii și vom solicita un răspuns directorului CNAIR ăn cadrul audienței.

Pe 1 februarie, vom înregistra la CNAIR cererea de audiență împreună cu tabelul nominal cu semnatarii prezentei petiții, care ne împuternicesc astfel să îi reprezentăm în cadrul audienței

Demersul nostru intervine ca urmare a faptului că CNAIR nu semnează contractul de construire a Pasajului Berceni, deși s-a îndeplinit întreaga procedură legală:

- CNAIR a ales constructorul Pasajului Berceni încă din 8 mai 2018;

- nu există contestații care să împiedice semnarea contractului;

- purtătorul de cuvânt la CNAIR estima semnarea contractului pentru dec 2018 - ian 2019;

- pe 4 ian 2019 s-a publicat HG 1009 / 20 dec 2018 privind reaprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți Pasajului Berceni


Asociația Grup de Acțiune Locală Berceni    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Asociația Grup de Acțiune Locală Berceni să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook