Semnați contractul pentru construirea Pasajului Berceni!

Asociația GAL Berceni va solicita o audiență directorului general al CNAIR pentru a întreba de ce întârzie semnarea contractului pentru construirea Pasajului Berceni.

SEMNEAZĂ PETIȚIA CA SĂ TE REPREZENTĂM LA ACEASTĂ AUDIENTĂ - sperăm că CNAIR va trata audiența cu o atenție proporțională cu numărul de semnături

ADAUGĂ ÎNTREBAREA TA DESPRE PASAJUL BERCENI în comentariul semnăturii și vom solicita un răspuns directorului CNAIR ăn cadrul audienței.

Pe 1 februarie, vom înregistra la CNAIR cererea de audiență împreună cu tabelul nominal cu semnatarii prezentei petiții, care ne împuternicesc astfel să îi reprezentăm în cadrul audienței

Demersul nostru intervine ca urmare a faptului că CNAIR nu semnează contractul de construire a Pasajului Berceni, deși s-a îndeplinit întreaga procedură legală:

- CNAIR a ales constructorul Pasajului Berceni încă din 8 mai 2018;

- nu există contestații care să împiedice semnarea contractului;

- purtătorul de cuvânt la CNAIR estima semnarea contractului pentru dec 2018 - ian 2019;

- pe 4 ian 2019 s-a publicat HG 1009 / 20 dec 2018 privind reaprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți Pasajului Berceni


Asociația Grup de Acțiune Locală Berceni    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociația Grup de Acțiune Locală Berceni să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...