Salvăm URSII POLARI ❤️

Aceasta este o petiție pentru salvarea urșilor polari! Dar atenție, nu trebuie sa o semnezi ci sa faci și fapte! In primul rand nu ar mai trebui sa aruncam gunoaiele pe jos sau altundeva înafara coșului de gunoi! După cum se spune în aproximativ 80 de ani aceștia vor dispărea și multe alte animale din cauza încălzirii globale. Sa va explic cum sta treaba:Daca noi aruncam gunoaiele pe jos subtiem stratul de ozon, adică cel care ne ajuta sa nu ne prăjim că ouăle din cauza soarelui. Și dacă stratul se ozon se subțiază intervine încălzirea globală care topește ghețarii de la polul nord.....hai sa trecem și la fapte!

Prin semnare, autorizez pe Cristea Daria să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.