SALVATI PARCUL HERASTRAU

SALVATI PARCUL HERASTRAU

Parcul Herastrau a fost creat pentru Bucuresteni, pentru petrecerea timpului liber si pentru dezvoltarea sportului in general.

Parcul Herastrau este o oaza de verdeata si de liniste intr-un oras aglomerat si axfixiat de betoane.

Parcul Herastrau a fost creat prin emiterea Inaltului Decret Regal in anul 1912, prin expropriere de interes public si cu destinatie expresa PROPRIETATEA PRIMARIEI CAPITALEI (orice act emis cu incalcarea Inaltului Decret Regal fiind lovit de nulitate). Cu toate ca toate legile din Romania specifica foarte clar ca Domeniul Public este inalienabil, imprescriptibil, insesizabil, niste baieti destepti rup o parcela de 70000 mp ( 7 hectare) si cu sprijinul autoritatilor corupte reusesc sa-si faca acte de proprietate in mijlocul parcului !!!!!

Parcul Herastrau are suprafata delimitata de citeva artere (asa cum este delimitat si in Decretul Regal), adica Sos. Nordului, Bd. G-ral. Kiseleff, Bd. Maresal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Str. Elena Vacarescu. Asa cum se poate vedea si in imaginea de mai jos terenul de 7 hectare (cu verde) se afla exact in mijlocul parcului, dar in pofida evidentei acest teren este proprietate privata in urma emiterii Certificatului de Atestare a Dreptului de Proprietate seria M15 nr. 0053 emis de Ministerul Tineretului si Sportului si semnat de Dl. Crin Antonescu la data de 22.12.1999. Cu toate ca nu putea emite acest certificat pentru BTT- SA, ministerul emite acest certificat si improprietareste o companie cu DOMENIUL PUBLIC PROPRIETATEA EXCLUSIVA A PRIMARIEI MUNICIPIULUI BUCURESTI.

Primaria Municipiului Bucuresti prin Primarul General Sorin Oprescu, se alatura luptei noastre, fiind sigurul primar de dupa anul 1990 care lupta pentru redobindirea si reintregirea PARCULUI HERASTRAU, ciuntita de baietii destepti intr-un dispret total fata de lege.

Cred ca este momentul ca BUCURESTENII sa puna capat acestor distrugeri si furturi din suprafata si asa insuficienta de verdeata, este momentul sa spunem ca nu vrem ca pe malul Lacului Herastrau sa fie numai circiumi in locul Cluburilor Sportive. Din 32 de cluburi inainte de 1990, mai sunt doar 3 cluburi si acestea pe cale de a fi distruse !!!!!

Pe scurt va rog BUCURESTENI si nu numai, ca impreuna sa facem zid impotriva abuzurilor si fardelegilor si sa atragem anularea acestor acte care incalca toate legile din Romania !!!!

Va multumesc si va rog sa distribuiti aceasta postare si acest strigat de AJUTOR !!!

Liviu Doara