Salvati HORECA

SUNTEM LOCUITORI SI MUNCITORI AI ROMANIEI. TARA ACEASTA NE APARTINE! AU TRECUT 100 DE ANI DE LA UNIRE, AM LUPTAT PENTRU TOT CE AVEM INTRE GRANITELE FRUMOASEI NOASTRE TARI. AVEM FRUMUSETI GREU DE EGALAT PRIN LUME, PE CARE BUNICII SI PARINTII NOSTRI NI LE-AU LASAT, SI NOI LE INTRETINEM PRIN MUNCA. AM CRESCUT IN BUN SIMT, RESPECT FATA DE SEMENI SI EDUCATIE SI AM FOST INVATATI CA DOAR PRIN MUNCA PUTEM OBTINE IN VIATA SATISFACTII. IN DECEMBRIE 89 NE-AM CASTIGAT SI DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE, SI LA O DEMOCRATIE CE AR FI TREBUIT SA CLADEASCA UN VIITOR FARA BARIERE, FARA INSTIGARE LA VIOLENTA, FURT SI MINCIUNA.

DUPA 30 DE ANI DE MUNCA, CUMVA, AM REUSIT SA FIM CONDUSI DE OAMENI FARA SCRUPULE, FARA COLOANA VERTEBRALA, CI DOAR CU O DORINTA ASIDUA DE A OBTINE CASTIGURI DE ORICE FEL PRIN METODE CE NU AR FACE CINSTE NICIUNEI PERSOANE CU O CONDUITA MORALA CORECTA. ACCEPTAM ZILNIC DECIZII CE NU NE APARTIN, NE SUPUNEM UNOR REGULI CE NU AU NOIMA, SI TOATE ASTEA VOR COSTA UN VIITOR AL NOSTRU SI AL COPIILOR NOSTRI.

TOT ZILNIC SE INCLINAM IN FATA UNUI SISTEM SANITAR CE STA PE MARGINEA PRAPASTIEI, SI TOT NOI, MUNCITORII TARII, PLATITORII DE TAXE SI IMPOZITE, SUSTINEM DIN PUTINUL RAMAS, DONATII CATRE INSTITUTII CE APARTIN STATULUI, SPITALE CE DUC LIPSA TOTALA DE STRICTUL NECESAR, DE APARATURA SI MEDICAMENTE, SI RIDICAM NEPUTINCIOSI DIN UMERI CA NU PUTEM FACE MAI MULT. DA, TOT NOI, CEI CARE NE PLANGEM SOARTA, INCERCAM SA SUPRAVIETUIM PRIN REORGANIZAREA AFACERILOR LOCALE, DEZVOLTATE CU GREU, CUM NUMAI NOI STIM, CU GANDUL LA ANGAJATII CE AU COPII, CHIRII, FACTURI, SI NEVOIA DE A SUPRAVIETUI LA RANDUL LOR.

PENTRU CEI CARE OCUPA FUNCTII INALTE IN STAT, SI NU STIU CE INSEAMNA DATELE DE 15, 25 SI 30 ALE FIECAREI LUNI, LE TRANSMITEM IN UNISON CA PENTRU NOI SUNT ZILE GRELE, CARE ACUM APASA SI MAI GREU PE UMERII TUTUROR. 

VEDEM ZILNIC CUM VISELE NOASTRE DE A TRANSFORMA UN RESTAURANT SAU BAR INTR-UN LOC DE INTALNIRE A MULTORA, UN JOB PENTRU ALTII, SI O SATISFACTIE PENTRU NOI, CA MUNCITORI AI STATULUI ROMAN, SE NARUIE. NEPUTINCIOSI, VEDEM CUM ACUMULAM DATORII, CE SE ESALONEAZA CU SPERANTA CA INTR-O BUNA ZI, UN BUN SAMARITEAN SE VA GANDI CA DACA NU AVEM VANZARI, NU VOM MAI PUTEA ONORA ANGAJAMENTELE.

TREBUIE SA SALVAM HORECA!

FIE CA ESTI PROPRIETAR DE HOTEL, RESTAURANT, CAFENEA, SAU ORICE ALTA LOCATIE CE DESERVESTE POPULATIEI, FIE CA ESTI LA INCEPUT SAU CA POATE AI ANI MULTI DE TRUDA, FIE CA REPREZINTI O AFACERE MICA, MEDIE SAU MARE, SEMNEAZA PETITIA!

DUREREA O SIMTIM FIECARE LA FEL. DEZNADEJDEA SI DESCURAJAREA O PUTEM TRANSFORMA IN PUTERE, UNINDU-NE FORTELE PROPRII, VOCILE SI PREZENTA DE SPIRIT.

NU PUTEM LASA PE NIMENI SA DISTRUGA CEVA CE NU LE APARTINE. NU PUTEM ACCEPTA SA DISPARA DIN FRUMOASA ROMANIE ACEST MINUNAT DOMENIU CE A ADUS CINSTE, ZAMBETE, STARE DE BINE, SI A PROMOVAT OBICEIURILE TRADITIONALE ALE TARII. NE-AM CREEAT O IMAGINE IN LUME PENTRU TOT CE AVEM DE OFERIT, SI NU NE VOM OPRI AICI.

CU DEOSEBITA CONSIDERATIE PENTRU MEDICII SI CADRELE MEDICALE SI AUXILIARE DIN SISTEMUL SANITAR, NE INCLINAM, SI LE TRANSMITEM CA VOM PASTRA TOATE REGULILE SANITARE SI DE DISTANTARE IMPUSE, PENTRU A PREVENI RASPANDIREA VIRUSULUI.

CU RESPECT FATA DE VOI TOTI, AVEM INCREDERE CA PETITIA VA AJUNGE ACOLO UNDE TREBUIE, CA FIECARE DINTRE VOI ISI VA LASA SEMNATURA, SI CA DOAR IMPREUNA VOM REUSI SA SCHIMBAM IN BINE CEEA CE ACUM NU MAI ESTE HORECA.

MA INCLIN,

 


ANDREEA POPESCU    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe ANDREEA POPESCU să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook