Salvarea Euromall Galati

15.05.2013

Scriem această scrisoare sub forma unei petiții pentru solicitarea unor investitori străini în vederea ocupării mall-ului Euromall de pe str. Ana Ipătescu nr. 14, Galați, cu scopul de a spori economia locală și a îndeplini dorințele și nevoile cetățenilor. Fundamentele întocmirii acestei petiții sunt:

• orașul Galați este printre puținele orașe mari care nu dețin complexe comerciale de această anvergură
  • atrăgând acești investitori, nu numai că nivelul economiei locale ar crește considerabil, dar astfel s-ar mări și gradul de civilizație al cetățenilor
  • astfel, crearea unor noi locuri de muncă devine un lucru implicit
  • prin înglobarea investitorilor străini, cetățenii nu vor mai fi nevoiți să meargă la mall-ul Promenada din Brăila
  • Galațiul este un oraș cu un potențial economic deosebit

Am dori chemarea unor investitori precum: H&M, New Yorker, Cinema City, KFC, Pull&Bear, Zara, Bershka, Starbucks, etc.

Nu există motive ca această petiție să fie ignorată, fiind mulți doritori și neexistând posibilitatea unei finalizări negative.

Gurău George Alexandru & Gavrilă Florin    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Gurău George Alexandru & Gavrilă Florin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.