Salvare case str. Icoanei nr. 2-8

Solicităm întreruperea de urgență a demolării caselor din str. Icoanei nr. 2-8, vis-à-vis de Școala Centrală, pentru care administrația Gabriela Firea a emis anul trecut o autorizație de demolare. Autorizația a fost suspendată de actualul Primar General, decizie anulată de Tribunalul București, dar contestată în prezent. Cele trei case de la nr. 2-8, vechi de peste o sută de ani, nu sunt clădiri de patrimoniu, dar aparțin unei zone protejate, unde nu ar trebui să se intervină decât pentru lucrări de restaurare și întreținere. Casa de la nr. 2, colț cu str. I.L. Caragiale, nu a fost încă atinsă de demolare și se află în bună stare, contribuind la înfățișarea, încă frumoasă, a acestui colț de București. Să încercăm, printr-un efort de solidaritate, să nu-l pierdem.casa_Icoanei_nr._2_.jpgcasa_icoanei_nr._6_.jpgcasa_Icoanei_nr._6_(2)_.jpg

Andrei Timotin    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Andrei Timotin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.