Să salvăm patinajul gălățean!

Constatând intenția Primăriei Municipiului Galați de a preda către Compania Națională de Investiții Patinoarul din Galați, având ca scop renovarea și transfomarea sa în Sală Polivalentă, vă cerem sprijinul în vederea susținerii unui memoriu ce va fi înaintat Primăriei Galați și Consiliului Județean Galați. 

 

Investiția va dura ani, timp în care sutele de copii, implicați în hochei (de la 5 la 18 ani), patinaj artistic și patinaj viteză, nu vor avea o bază de antrenament. 

 

La ultima renovare importantă a patinoarului, multe generații de sportivi s-au „pierdut”, dovada fiind lipsa gălățenilor în formația fanion a hocheiului gălățean, CSM Galați.

 

Munca copiilor care se antrenează pe gheață, unii și de zece ani, ar fi irosită.  

Un sezon în care nu se antrenează reprezintă pentru un sportiv de performanță sfârșitul carierei sale!

 

Din acest motiv, este IMPERIOS necesar ca lucrările de modernizare să nu fie pornite până nu se finalizează un patinoar de antrenament, mai ales că noua sală polivalentă va suporta mai multe sporturi și implicit numărul de ore pe gheață va fi redus. 

 

În acest fel, iubitorii sporturilor de iarnă vor avea continuitate iar după finalizarea sălii polivalente vor putea desfasura antrenamente sau disputa meciuri din campionatele de U13, U15, U17, U18 și seniori. 

În acest sens solicităm autorităților locale:

- construirea în regim de urgență a unui patinoar de antrenament înaintea începerii lucrărilor de modernizare a celui actual;

- în cazul în care acest lucru nu este posibil, amânarea începerii lucrărilor, până când va fi posibilă darea în funcțiune a patinoarului de antrenament;

- punerea în dezbatere publică și consultarea tuturor factorilor implicați în luarea deciziilor în legatură cu patinoarul Galați: cluburi sportive, antrenori, reprezentanți ai părinților atât în ceea ce privește situația actuală, cât mai ales pe viitor.

Acest obiectiv este al comunității și trebuie să deservească nevoilor comunității.

 

Copiii Galațiului au nevoie de predictibilitate și de susținere nu de indiferență și lipsă de interes.

 

Este inadmisibil ca munca de ani de zile a unor sute de copii să fie afectata de lipsa de informare și de lipsa de coerență în luarea deciziilor în ceea ce privește acest obiectiv.

 

 

 

În concluzie, un număr cât mai mare de semnături ne este necesar pentru a oferi greutate acestei inițiative, motiv pentru care vă mulțumim pentru timpul acordat.

 

Patinoar Otopeni

e-gata-patinoarul-din-otopeni-.jpg

Patinoar Târgu Secuiesc

15905854542071.jpg


Juniorii gălățeni    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Juniorii gălățeni va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...