Restaurarea Statiunii Soveja, cea mai ozonata statiune din Europa

"În inima Carpaţilor de Curbură, la 80 de kilometri de Focşani, se află staţiunea Soveja. Este unul dintre multele locuri superbe din România care n-au avut o soartă prea bună în deceniile de după căderea comunismului.

Deşi este recunoscută drept cea mai ozonată staţiune din Europa, doar ruinele hotelurilor abandonate şi degradate mai amintesc de frumuseţea de altă dată a fostei Perle a Vrancei.Din fericire, natura mirifică ce o înconjoară o MAI POATE SALVA."

citat Digi24; sursa - http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Timp+liber/Vacanta/Soveja+cea+mai+ozonata+statiune+din+Europa

Fotografii cu statiunea de acum 2 ani  AICI : http://www.panoramio.com/user/56425/tags/Soveja

 

Potrivit lui Radu Moldovan, Președintele CJ Bistrița-Năsăud, în stațiunea Soveja, din județul Vrancea se gaseste o concentrație asemănătoare de ozon în aer și un aer la fel de pur la cote asemanatoare  cu cele din zonele de creastă ale Munților Alpi, în timp ce altitudinea de la Colibița este de 900 metri.

Sursa : http://www.agerpres.ro/romania-colorata/2016/02/02/aer-ca-in-alpi-in-viitoarea-statiune-turistica-de-interes-local-colibita-15-28-45

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cristina RUSU să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook