Repararea DN73, Brașov-Cristian-Râsnov-Bran

Către,

C.N.A.I.R

Str. Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, București

Cod 010873

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov

b-dul Mihail Kogălniceanu, nr. 13, bl. C2, sc. 1, Brașov


Subsemnatul Drăguțu Ionuț, consilier județean în cadrul Consiliului Județean Brașov, în nume propriu și în asentimentul tuturor utilizatorilor de vehicule, plătitori de taxe pentru dreptul de a circula pe drumurile naționale (în mod sigur și civilizat spunem noi !), care circulăm zilnic sau ocazional pe DN 73, Brașov, Cristian, Râșnov, Bran, vă solicit (vă rog !!!, vă implor !!) luarea măsurilor urgente de plombare, asfaltare, reparare (cum doriți) a drumului național DN 73 tronsonul Brașov, Cristian, Râșnov, Bran întrucât, este aproape imposibil de circulat pe această rută dat fiind starea execrabilă a drumului ( gropi încă neunificate deși acestea se repară anual !!!).

Consecința drumului: ore nesfârșite în trafic, vehicule distruse, întârzieri la serviciu, în livrări, întârzierea copiilor la școală, gonirea turiștilor din stațiunile montane, etc. cu un impact major asupra economiei locale și asupra stării de sănătate a tuturor celor care utilizează sau tranzitează această porțiune de drum.

Mai mult, deși au fost formulate nenumărate sesizări cu privire la dezastruoasa trecere la nivel de cale ferată situată între localitățile Cristian și Râșnov, nici până la această dată nu s-a luat nicio măsură menită să fluidizeze traficul rutier, formându-se în continuare cozi interminabile de vehicule pentru acces spre Râșnov și invers.

Vă solicit respectuos să dați curs urgent acestei solicitări și desigur, să ne comunicați ce măsuri veți lua, când și dacă ceea ce se va face va ține mai mult de un an !!!.

În speranța unei circulații sigure, civilizate și fără gropi,

Vă mulțumesc.


Petent,

Drăguțu Ionuț - consilier județean


Ionuț Drăguțu    Contactați autorul petiției