Refuz vaccinul contra Covid și renunț la dreptul la spitalizare dacă mă îmbolnăvesc de Covid.

Este dreptul meu să nu mă vaccinez contra Covid!

Deasemenea, înțeleg că cetățenii români nu sunt obligați să îmi suporte spitalizarea dacă mă îmbolnăvesc de Covid, deoarece renunț cu bună știință la privilegiul pe care mi-l acordă statul român prin punerea la dispoziție, in mod gratuit, a vaccinului contra Covid-ul și a infrastructurii pentru vaccinare.

Semnez că renunț, cu bună știință și ne obligat de nimeni, la dreptul de a fi vaccinat contra Covid.

Sunt conștient că, renunțând la dreptul de a fi vaccinat, totodată renunț și la dreptul de a fi spitalizat in cazul în care mă îmbolnăvesc de Covid, deoarece cetățenii români, plătitori de taxe, nu sunt obligați să îmi plătească spitalizarea, dacă eu am refuzat să mă vaccinez contra Covid.

Cetățean român vaccinat.    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Cetățean român vaccinat. să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.