Reducerea pretului pentru carburanti la 5lei litrul si plafonarea pe 30 de ani!

Subsemnatul Dragoescu Bogdan in calitate de posesor permis auto,masina si administrator la canalul de Youtube Auto Verificate,site autoverificate.ro initiez aceasta petitie!

-Solicit in numele meu si al tuturor celor ce locuiesc in Romania reducerea preturilor la carburanti,benzina si motorina standart la 5lei litrul pe o perioada de 30 de ani.

-Romania nu este tara importatoare de petrol si avem preturi similare sau chiar mai mari decat tarile importatoare de petrol si produse petroliere.

-Pretul la carburanti din prezent este exagerat si nejustificat dar afecteaza nu doar industria auto si soferii ci toata economia Romaniei aducand reactii in lant si cresterea preturilor.

-Banii colectati din accize si taxe pe carburanti sa fie trecuti intr-un cont special,separat din care sa fie directionati doar spre infrastructura,constructia de drumuri expres,centuri ocolitoare in orase si autostrazi.Vrem transparenta totala cati bani vin si ce se face cu ei iar licitatiile sa fie publice si filmate,transmise live la televiziuni si pe site-urile autoritatilor publice.

-Stabilirea si blocarea pretului la maxim 5lei pe litrul de benzina si motorina standart pe o perioada de 30 de ani este obligatorie,urgenta si necesara pentru binele tuturor  romanilor.

-Firmele si persoanele fizice nu pot sa isi faca niciodata un plan sau buget fix legat de costurile carburnatilor si al preturilor deoarece mereu sunt in crestere.

-Rog pe toti cei care citesc aceasta petitie sa o semneze si sustina pentru a ne bate pentru scopu comun de a avea preturi decente la carburanti.

-Nu ne intereseaza cat sunt accizele sau contractul de vanzare catre austrieci a petrolului romanesc pentru ca statul roman are obligatia sa plafoneze pretul si sa controleze piata de carburanti.

-Este ilogic si injust sa ne comparam cu tarile ce nu au deloc petrol si il importa de la mii de kilometri distanta.

-Daca nu suntem luati in considerare luam in calcul intalnirea cu toate asociatiile soferilor si transportatorior sa iesim la proteste pana ne sunt ascultate solicitarile.

-Semneaza aceasta petitia daca iti pasa si vrei sa avem o sansa de a ne recastiga drepturile cuvinte ca platitori de taxe si impozite!

-Daca nu exista nicio o posibilitate de reducere a preturilor va rog dati aprobarea sa putem importa personal in cantitati mari benzina si motorina din Ucraina,Republica Moldova,Rusia si alte tari ce au preturi mult mai mici decat Romania !


Dragoescu Bogdan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Dragoescu Bogdan va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...