Reducerea nivelului de dificultate al Examenului de Bacalaureat la disciplina matematică profilul real.

  Noi, semnatarii acestei petiții, elevii claselor a XII-a profilul real , în urma susținerii pretestării la matemtică , pe data de 1 aprilie 2024,  constatăm că nivelul actual al examenului de matematică a depășit nivelul mediu  de dificultate, inaccesibil pentru mulți elevi din licee și centre de excelență, colegii.

 

   Unul dintre argumentele principale care susțin necesitatea simplificării acestui examen este faptul că însăși și profesorii de matematică, care sunt  specializați în domeniu, consideră că structura exercițiilor și dificultatea testului sunt comparabile cu cele ale unei olimpiade de matematică, necesitând o cunoaștere foarte avansată pentru obținerea  unei note maxime. Aceasta sugerează că nivelul de greutate este excesiv și nu corespunde cunoștințelor și abilităților pe care elevii ar trebui să le demonstreze la finalul studiilor liceale. Prin urmare, solicităm respectuos reducerea complexității examenului.


Postolache Aura    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Postolache Aura va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...