Recuperarea spațiilor Grădiniței cu P.P. nr.35

Petiție privind recuperarea spațiilor Grădiniței cu program prelungit nr. 35, Brașov, de la Primăria Municipiului Brașov

In atenția Domnului primar Allen Coliban,

Consiliul reprezentativ al părinților Grădiniței cu program prelungit nr 35 Brașov, reprezentat prin președinte Bede Timea, vicepreședinte Dascălu Andreea și vicepreședinte Marian Georgel Victorel, prin prezenta, dorim recuperarea celor 3 spatii aflate la parterul clădirii din strada Bronzului, nr. 5, bl. 505, Grădiniței cu program prelungit nr. 35, Brașov.

Vă aducem la cunoștință următoarele argumente:
1. În trecut grădinița a funcționat în regim de creșă, având toate spațiile necesare desfășurării activităților (săli de clasă, precum și spații comune: holuri, vestiare, cabinet medical, grupuri sanitare, bucătărie, depozite, uscătorie și spălătorie) jumătate dintre aceste spații fiind momentan în administrarea S.C. RIAL S.R.L și în proprietatea Primăriei Municipiului Brașov, nefiind utilizate.

2. Existența unui număr mare de solicitări pentru înscrierea în învățământul preșcolar, solicitări care nu pot fi soluționate favorabil din cauza lipsei de spațiu.

3. Lipsa unui spațiu corespunzător amenajării unui cabinet medical, atât de necesar în această perioadă.

4. Existența mai multor demersuri, adresate în anii anteriori Primăriei Municipiului Brașov, privind recuperarea acestor spații, demersuri care au rămas nesoluționate.

5. Alocarea acestor spații ar face posibilă creearea unui număr de 50 de locuri pentru înscrierea preșcolarilor, precum și amenajarea unui cabinet medical.

În speranța că această petiție va avea ECOU, consiliul reprezentativ al părinților din cadrul Grădiniței cu program prelungit nr. 35 Brașov, VĂ MULȚUMEȘTE!

Prin semnare, autorizez pe Bede Timea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.