Reconfigurare traseu Linia 100

Stimati domni,

In calitate de cetateni ai Orasului Otopeni- Zona Odai,

Va supunem spre aprobare urmatorul demers civic:

Va solicitam respectuos reintroducerea statiei AMCO pe traseul liniei expres 100 ce circula intre Piata Unirii-Aeroportul Henry Coanda (si retur). Motivele ce stau la baza solicitarii noastre sunt urmatoarele:

1.In cartierul Odai densitatea populatiei este foarte mare, avem copii elevi care invata la scoli din Bucuresti, suntem angajati/desfasuram activitati in Bucuresti.

2. Eliminarea statiei AMCO duce la aglomerarea DN1 intrucat suntem nevoiti sa reincepem sa circulam cu autoturismele proprii spre centrul Bucurestiului intrucat distanta dintre statia Primariei si cartierul Odai este de aproximativ 2km. De asemenea se va ridica din nou gradul de poluare prin generarea unui trafic mai intens.

3. Statia Primarie este impracticabila pentru locuitorii din cartierul Odai intrucat nu exista trotuar civilizat amenajat iar in conditii de temperaturi foarte ridicate, foarte scazute, ploaie sau zapada este imposibila parcurgerea acestei distante pe jos.

4. In cartierul Odai exista foarte multe societati care isi desfasoara activitatea iar numarul de angajati care vin si pleaca in acest cartier dintre/spre Bucuresti este ridicat.

5. Liniile de autobuze care au statie la AMCO necesita schimbare in statia Baneasa sau Casa Presei Libere generand o durata de deplasare prea mare raportata la orele la care trebuie sa ajungem la serviciu/scoala/facultate.

6. Prin reintroducerea acestei statii pe traseul liniei 100 nu se va ingreuna semnificativ mai mult timpul de parcurs al liniei 100.  

In speranta ca veti considera argumentele noastre pertinente


Laura Vasilescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Laura Vasilescu va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...