Realizarea bike-parcului în Parcul Est din Cluj-Napoca

est_bikeparc_(verschoben).pngest_bikeparc.jpg122079350_398119694927870_2975852876854956863_n.jpgSe solicită Primăriei Cluj-Napoca, realizarea unui bike-parc de Dirt-Jump, Slopestyle, Pump, în viitorul Parc Est, din Cluj-Napoca, care ar putea deveni singurul de acest tip din întreaga Românie.

Aceste sporturi pe bicicleta s-au dovedit la nivel mondial ca fiind de viitor, mai ales că este vorba despre sporturi libere, sociale, cu caracter non-agresiv, care au nevoie de "infrastructura" necesară pentru a putea prinde viață.

Nevoia imensă a acestor spații se definește prin faptul că sporturile de rigoare nu pot fi practicate altfel, iar comunitatea de tineret se îndreaptă din ce în ce mai mult înspre această direcție.

Planul arhitectural prevede alte forme de infrastructură sportivă, precum Terenuri de Tennis, Fotbal, Basket, care există deja în întregul oraș, ceea ce ar constitui un motiv în plus de a întregi gama sportivă cu un Dirt-Bike-Park, care să servească și să mulțumescă și comunitățile de sportivi din această arie, precum BMX-bikeri, Dirt-Jump bikeri, Slopestyle-bikeri, Pumptrack-bikers.

Haideți că se poate, există câte un loc sub soare, pentru fiecare :)

Prin semnare, autorizez pe Alexandru Pop să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.